Aneta Nozarová, mentorka, business, work life balance, koučka, kouč, coach, transformace, změna, restart, life, mind, body, joga,

Moc bych si přála, aby to bylo jinak

Ale stále ještě  to není jinak. Žijeme ve světě se silným nastavením na výkon a pocitem, že si za každou cenu musíme vybrat mezi podnikáním a rodinou, volným časem a penězi, láskou a kariérním uznáním. 😢

Často ke mně přichází unavené, vyčerpané ženy, které se snaží zvládnout vše, protože chtějí od života víc. A tak si odpracují jednu směnu jako vynervovaná máma, další jako roztržitá hospodyňka, třetí jako podnikatelka, která všechen volný čas věnuje svým klientům. 

Na koníčky a čas pro sebe už jim nezbývá síla, jeich vztah s partnerem začíná chřadnout a objevují se první praskliny v podobě častých hádek… Tyto ženy hledají spokojenost, naplnění, ale místo úsměvů a radosti ze života jim přibývají tak akorát vrásky a kila. ❤️‍🩹

A ty se možná stejně jako ony ptáš: „Je vůbec možné, abych měla všechno, ale nemusela dělat všechno?“ 

Ano, je. Ale jak tušíš, není to o tom dělat vše, ale o pravém opaku: nastavit si priority, delegovat, naučit se nechat si pomoct (tímto často začínáme a pro mé klientky to není vůbec lehké!), zbavit se perfekcionismu, přijmout sebe i s nedostatky a mít se za všech okolností ráda.

Víc o tom, jak se vymanit ze syndromu křečka v kolečku, ti povím na workshopu zdarma, který pro tebe chystám 23. 10. od 19:30 h. ⏰🐹 Pokud tam ještě nejsi, přidej se do skupiny Empowered Women tady, kde webinář proběhne.

Být mámou a mít úspěšnou kariéru není sci-fi, ale realita, kterou mé klientky žijí. Pokud tě zajímá, jak to dělají, a chceš dosáhnout podobných výsledků, mám pro tebe jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. 💥

Mám pro tebe 2 zprávy

Začneme tou špatnou: Bohužel na dosažení stavu rovnováhy mezi osobním a pracovním životem neexistuje žádná kouzelná pilulka, kterou spolkneš a druhý den se probudíš jako vyzenovaná žena. 💊 🧘‍♀️ Je za tím každodenní práce na sobě. 

Tou dobrou zprávou je, že si svou cestu můžeš urychlit a hlavně na ty největší výzvy (jako jsou třeba neshody s partnerem, nastavování hranic s dětmi a klienty, uvědomění si vlastní hodnoty a přenastavení ceny za své služby a produkty a mnohé další) nemusíš být sama. Co je tím tajným ekcelerátorem? 

Koučink. 🙏

 

Nezapomeň si jinak na cestě autem pustit můj podcast Empowered Women by @anetanozarova 

Podcast jsem spustila teprve nedávno, a tak mám velkou radost, že se i za tak krátkou dobu dostal na 42. místo v oblíbenosti v rámci osobního rozvoje.

Tip: Nenech si ujít díl s Anetou Martinek, autorkou knihy Organizační porno: Měj život ve svých rukou, spoluzakladatelkou platformy #holkyzmarketingu a CEO, maminkou. Najdeš ho na Apple, Google, Spotify nebo YouTube.