Aneta Nozarová, mentorka, business, work life balance, koučka, kouč, coach, transformace, změna, restart, life, mind, body, joga,

Nemusíš zastavovat

Pořád pracuješ a myslíš, že se jako pracující žena, možná i podnikatelka a matka nemůžeš zastavit?

Každé zastavení a lehkost v životě si dokonce vyčítáš s tím, že si to musíš odpracovat?

Při každém posunu a úspěchu si říkáš: To přece nemůže jít tak lehce?

Ale tak strašně bys chtěla, aby to byla pravda, aby to lehce šlo?

Podívej se na nové VIDEO týdne ve FB skupině Empowered women

Téma rozhovoru: JAK SI ZAŘÍDIT LEHKOST V ŽIVOTĚ I PODNIKÁNÍ

S hostem rozhovoru: Pavlinou Walter, managing directorkou německé firmy pro centrální Evropu, MBA, spoluzakladatelkou neziskové organizace Agung a také maminkou 3leté holčičky.

Zdá se to jednoduché a lehké…

Rozhodneš se, že chceš, aby tě všechna práce bavila, a že to bude jednoduché. Taky se rozhodneš, jaký chceš team, kolik dnů v office chceš strávit a kolik času chceš být naopak s dětmi. Vše je to zase jen v hlavě. Když si to “lehké” vytvoříš za nový “normál”, bude to tak. Když těžké, nepřizpůsobivé, bude to také tak.

Dozvíš se, jaké všechny negativní pocity, nefunkční vzorce, rozhodnutí musíš projít, abys mohla jít dál a dosáhnout toho, co chceš… Celé video také najdeš v mé FB skupině.

 

Paradox, na který často narážím je,…

… že v žít v lehkosti pro vysoce logické ženy znamená, že musí snížit svůj standard, zpomalují a tedy nevydělávají…ale jak již víme, z hlediska vnitřního energetického přístupu, je to naopak! Čím víc zpomaluješ, tím se věci navenek zrychlují.

Nemusíš zpomalovat, ani snižovat svou cenu. Stačí se na to podívat jinak, přenastavit hlavu i procesy a cestu si užívat bez totální dřiny v lehkosti.

Jak to máš ty?

Těším se na tebe na blížícím se programu Přenastav svou hodnotu, abys mohla změnit svou cenu. Začínáme už 14.6. 🙂

A.