aneta nozarová, kouč, mentorka, podnikatelky, ženy, najdi svůj balanc, vykolej, čas, energie,

Co tě dokáže vykolejit?

Dokážeš nacházet rovnováhu a harmonii mezi činnostmi v podnikání a životě?

Zamyslela ses někdy cíleně nad tím, kterým činnostem se věnuješ ve svém životě?

Která aktivita Ti zabírá nejvíce hodin Tvého dne a které se naopak věnuješ nejméně?

Která věc, ti stále a opakovaně neprospívá?


Upřímně, mě už snad vykolejí jen nedostatek mé energie.

Nebo nečekaná událost nebo náhlá nemoc dětí a přeorganizace všeho. Jinak vím kam jdu, proč tam jdu, s kým tam jdu.

Když jsem roky ještě svoje proč neznala, bylo to jak bloudění v poušti. Velmi skličující denní zážitek, kdy jsem uvnitř sebe slyšela volání, že je tady něco víc na tom světě, a díky bohu mi jednou loni, po sérii všech duševních napojení a očištění vše došlo, ale chtělo to svůj čas. Vím, že moje energie je nyní to nejdůležitější, co mám.

Vím, že já jsem pro sebe to nejdůležitější, co mám. A to předávám i dál svou prací. S hlavním darem kterým mám: Láska, umím prý i ostatní stavět do jejich samotné sebehodnoty a sebelásky. Kdo ještě není připraven, mě většinou nemůže rozdýchat. I na to jsem si zvykla…

Každý má svůj čas.

Proto je i celkově potřeba se při plánování podnikání a života zastavit a přemýšlet nad tím, kolik energie dáváme dané aktivitě a kolik ta aktivita na oplátku přináší nám. Ať už ve formě příjmů, nových klientů, znalostí, seberozvoje. Pokud bys s plánováním potřebovala poradit, rezervuj si se mnou nezávaznou konzultaci zdarma.


Co ti dává smysl a co ti naopak bere sílu a energii?

Při přemýšlení nad jednotlivými aktivitami se mohou objevit nové myšlenky/nápady, zjistíš, kterým činnostem, produktům/službám ve svém businessu se chceš věnovat a které chceš pryč ze svého života.

Dovol si věnovat se jen tomu, co Ti přináší radost, co odpovídá tvé vizi, tvým názorům, tomu, čemu věříš… ZASLOUŽÍŠ SI TO! Pak také přijde vytoužený CÍL!

A už žádné vedlejší koleje…

Chceš zjistit, jak najít svou rovnováhu? Pak se nezapomeň přihlásit do nové minivýzvy, která startuje živě už 3.10.2022.